Giveaway From Cl

Okay , iefa sekarang dah berjinak2 nak join contest yg awesome . So today nak join contest GA CL . Simple jea syarat nak join . Hadiah yg diberi sangat cool plus cute (:
Iefa nak tag kat 3 orang
*yana
hurry ! contest tamat 23/5 !

like and drop your comments (:

Have a message at your comment box

Okay korang tahu kann , message:54:yg ade dekat comment box tho :120:Klw tk tahu try tengok dekat comment box iefa:c:
Kite mulakan stepemoticon06

:65:dashboard > setting > comment

Sudah:120: After that korang carik yg macam gambar dekat bawahDownny:119:


Klw dah jumpe mcm gambar dekat atasUp, yg ruangan kosong tho korang letak message ape2 puns . Sudah siap saveSave okay:x:
like and drop your comments (:

Cara membuat alert salam penutup

Okay hari ny iefa malas nak buat tutor , so iefa bg link cara membuat salam penutup .:99: here okay have a nice dayemoticon20




like and drop your comments (: